Docentenbundels Wiskunde

De docentenbundels wiskunde A en wiskunde B bestaan ieder uit 400 opgaven. De bundels sluiten perfect aan bij ieder lesprogramma en zijn te gebruiken tijdens de les of als basis voor een proefwerk, overhoring of examen.

De bundels zijn geschikt voor havo- én vwo-leerlingen en zijn verkrijgbaar als digitale download (pdf). De prijs van een bundel is 99 euro. Wilt u zowel de wiskunde A als de wiskunde B bundel bestellen dan betaalt u slechts 189 euro in plaats van 198 euro. De uitwerkingenbundels zijn bij de prijs inbegrepen.

Direct bestellen!

Om de bundels te bestellen kunt u het on-line formulier invullen en naar ons toesturen. Klik hier om de bundels te bestellen!

Overzicht wiskunde A

De wiskunde A bundel bevat opgaven over de volgende onderwerpen:

Lineaire verbandenRijen
Exponentiële verbandenTelproblemen
Overige verbandenStatistiek
Differentiëren

Overzicht wiskunde B

De wiskunde B bundel bevat opgaven over de volgende onderwerpen:

Lineaire functiesGoniometrie
Exponentiële functiesParameter­voorstellingen
Machts-, Wortel- en Gebroken functiesAnalytische meetkunde
DifferentiërenVectoren
Integreren

Unieke opgaven

De docentenbundels bevatten nieuwe en unieke opgaven die speciaal voor deze bundels zijn ontwikkeld. De bundels bevatten dus geen oude eindexamenvragen.

Antwoorden en uitwerkingen

In de meegeleverde uitwerkingenbundels staan niet alleen de antwoorden maar worden ook stap-voor-stap uitwerkingen van de opgaven gegeven. Deze bundels zijn bij de prijs inbegrepen.

Kopiëren naar Word

De tekst en de illustraties uit de bundels zijn eenvoudig te kopiëren naar Microsoft Word.

Algebraïsche vaardigheden

De huidige examenprogramma’s zijn meer gericht op algebraïsche vaardigheden. In de bundels wordt hier speciale aandacht aan geschonken.

Voorbeelden

Wilt u de bundels eerst bekijken voordat u tot aanschaf besluit? Hieronder kunt u enkele pagina's ter inzage downloaden.

opgave 'Waterverbruik'opgave 'Tweede snijpunt'
opgave 'Werklunch'opgave 'Cirkel en lijnen'